home

 

 

Ouderschapsplan

Relatietherapie

Herstel Familiebanden

Individuele problematiek

Soms is het moeilijk de werkelijkheid onder ogen te zien en lijkt het onmogelijk die te aanvaarden. Hoe u hierop reageert wordt beïnvloed door uw overlevingsstrategie.
Soms werkt die, vaak onbewuste, strategie ineens niet meer en voelt u zich radeloos.
U wilt het in ieder geval anders en hebt daar iemand als ik voor nodig.
Samen gaan we na hoe het komt dat u zo reageert en vooral hoe u dit kunt veranderen. Door goed naar u te luisteren en te achterhalen wat de blokkades zijn waardoor u zelf niet verder kon, komt u weer in uw kracht om met energie weer vooruit te kunnen en het probleem effectief aan te pakken.
Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Wilt u weten wie ik ben en of ik degene ben die u in vertrouwen wilt nemen, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Werkwijze
Hoe lang de periode van zelfonderzoek en begeleiding duurt, hangt helemaal van u af. Tijdens de intake(het eerste consult)  stellen we samen vast wat uw specifieke vraag is en hoelang we met elkaar aan de slag gaan. Het is gebruikelijk dat u ook thuis of op uw werk aan de slag gaat om de nieuwe vaardigheden in praktijk te brengen, die u helpen anders met problemen om te gaan. De therapie wordt in onderling overleg beëindigd en afgesloten met een evaluatie.